Dejta en kändis

Vi har alla olika drömmar och mål i livet. Medan vissa tjejer fantiserar om en extra slant som ger dem möjligheten att klicka hem smycken på nätet, drömmer andra om att få dejta en känd person. De flesta unga tjejer fantiserar om sina idoler och hoppas att deras önskningar en dag ska gå i uppfyllelse. Tänk att få vara den tjej som är tillsammans med en känd rockstjärna, att få chansen att själv kliva upp i rampljuset och bli någon speciell. Att få möjligheten att följa med på turnéer, galor och premiärer.

Många flickors dröm

Tyvärr brukar drömmen om att dejta en kändis ofta bara förbli just en dröm. Det tillhör ovanligheterna att en känd rockstjärna skulle vara tillsammans med en totalt okänd person. Den vanligaste förklaringen till det är att kända personer ofta föredrar att dejta andra kända personer, med all rätt. Då vet de om att den andra personen inte bara träffar en för att man är just känd och rik. Då finns det istället andra och viktigare faktorer som spelar en större roll.

 Hur ser verkligheten ut?

Helt omöjligt ska man såklart aldrig säga att det är. Vi har sett ett flertal kända artister och skådespelare dejta totalt okända personer. Men det tillhör inte vanligheterna. Det finns även många nackdelar med att vara tillsammans med en rockstjärna. Ofta är de lite väl glada i flaskan, gillar att röka och tyvärr blir det kanske lite väl mycket av det ”goda livet” Det kan även vara påfrestande med all uppmärksamhet man får. Att man inte har något privatliv utan hela tiden är bevakad av pressen.