Bevakning av kändisar allt vanligare

Mycket kring kändislivet och hur det är att vara känd har förändrats sen de år som Buddy Holly levde. Man skulle helt klart kunna konstatera att klimatet är betydligt hårdare idag och att privatlivet för de stora kändisarna är betydligt mer begränsat mot hur situationen såg ut under 1940-talet. Idag får man som internationell kändis räkna med att ständigt vara bevakad av både privatpersoner och professionella paparazzis vars enda heltidssysselsättning är att fånga stjärnorna i deras privata stunder.  Något som inte bara är besvärande utan dessutom kan få livsavgörande konsekvenser. Bland annat var det just under en jakt på flykt från närgångna paparazzis som Prinsessan Diana av Wales omkom i en bilolycka år 1997.

Kändisar i skidbacken

Att Buddy Holly så tragiskt hann omkomma redan vid 22 års ålder blev orsaken till att Buddy själv inte hann ses besöka alperna. Kanske hann han inte heller testa en dag med riktigt bra offpiståkning. Idag är dock det liv Buddy Holly levde endast ett minne och något som finns kvar i historieböckerna. Stafettpinnen till de glamourösa livsstilarna och liven som alla andra eftertraktar förs dock vidare av de kändisar som är populära och lever idag.

Lika ofta som man i tidningarna ser bilder på kändisar i skidbacken ser man dem slappna av eller ha en rolig stund på stranden. De stunder då de lyckas fångas av kamerans blixtrar är många även om det är långt ifrån populärt av dem själva. Vissa lyckas dock hålla sig borta från att fotografera på ett mer lyckat sätt än andra, trots deras popularitet. Något som kan visa sig vara en mer lyckosam situation i längden.